Hockeysters SCHC onderuit in kraker

BILTHOVEN - De hockeysters van SCHC hebben de topper tegen Den Bosch verloren. De koploper van de hoofdklasse was met 3-2 te sterk voor de Bilthovenaren.
Al na 8 minuten kwam Den Bosch op voorsprong. Claire Verhage van SCHC nam tien minuten later wraak en maakte de gelijkmaker. Vlak voor rust kwam Den Bosch weer op voorsprong na een corner.
In de tweede helft breidde Den Bosch de voorsprong verder uit: 3-1. Maike Stöckel bracht SCHC op 3-2, maar daarna wist Stichtse niet meer te scoren.
Voor Emilie Mol van SCHC was het een speciale wedstrijd. De hockeyster startte de wedstrijd tegen haar oude club Den Bosch, in de basis.
Door het verlies raakt de koppositie verder uit zicht voor de dames van SCHC. Stichtse blijft met 16 punten hangen op de derde plek van de hoofdklasse. Het gat met nummer twee Laren is 4 punten.