Zege Jong Utrecht op AZ

UTRECHT/UTRECHT - Jong FC Utrecht heeft maandagavond op eigen veld met 2-1 gewonnen van Jong AZ. Twee minuten voor het eind van de wedstrijd maakten de Domstedelingen het winnende doelpunt.
Yemaro Hoogdorp scoorde al na vier minuten de openingstreffer voor Utrecht. Hij schoot vanaf twintig meter in de kruising.
De Amerikaanse spits Aron Jóhannsson maakte na 23 minuten de gelijkmaker uit een penalty. Vorig seizoen scoorde hij nog zeventien doelpunten in de Eredivisie.
Het team van trainer Robin Pronk ging daarna op jacht naar de zege en kreeg die pas in minuut 88. Nassir El Aissati scoorde uit een vrije trap.

ERVAREN SPELERS

Bij Utrecht deden enkele spelers mee die ook regelmatig voor het eerste uitkomen. Zo stonden Kai Heerings, Yannick Cortie, Fernando Quesada, Mark Diemers, Gyrano Kerk, Cedric Badjeck en Rodney Antwi in de basis. Antwi viel al na enkele minuten geblesseerd uit.
Jong FC Utrecht heeft nu 13 punten uit acht duels en staat daarmee derde in de Beloftencompetitie Divisie A. De achterstand op koploper Vitesse, dat een wedstrijd minder speelde, bedraagt 6 punten.