Kampong heeft geen kind aan HGC: 1-4

UTRECHT - De mannen van Kampong hebben, na het zure gelijkspel van vorige week tegen Schaerweijde, directe concurrent HGC met ruime cijfers verslagen. In Wassenaar boekten de Utrechters een 1-4 overwinning.
Martijn Havenga bracht de Utrechters in de eerste helft op voorsprong uit een strafcorner. Vlak voor rust zorgde Argentijns international Gonzalo Peillat dat beide ploegen met een 1-1 tussenstand de rust in gingen.
In het tweede bedrijf kwam Kampong goed uit de startblokken. Al na een paar minuten kreeg de formatie uit de Domstad een strafcorner toegekend. En wie anders dan Loïck Luypaert bracht de Utrechters weer op voorsprong. Vervolgens kwam Kampong op 4-1, door een tweede goal van Martijn Havenga en een doelpunt van Quirijn Caspers.
Kampong blijft koploper in de hoofdklasse, met 23 punten uit acht duels. Oranje Zwart heeft hetzelfde aantal punten, maar moet het doen met een minder doelsaldo.

Kampong-speler Martijn Havenga had een belangrijk aandeel in de 4-1 overwinning. Hij spreekt met verslaggever Bob van der Tak.
Kampong-verdediger Sander de Wijn praat na met Bob van der Tak.