Rentree Duplan bij Jong FC Utrecht

UTRECHT/UTRECHT - Edouard Duplan heeft zijn rentree gemaakt bij FC Utrecht. De Franse aanvaller maakte na tien maanden blessureleed zijn rentree bij Jong FC Utrecht. In het duel tegen Jong Go Ahead Eagles speelde hij 45 minuten mee. "Ik ben terug en dat is heerlijk. Ik voelde me als een klein jochie, die blij was dat hij een potje mocht voetballen."
Jong FC Utrecht speelde tegen de formatie uit Deventer met 3-3 gelijk, en eindigt daardoor als derde in de poule. De ploeg van Robin Pronk plaatst zich daarmee voor Divisie B van de beloftencompetitie.
Dat gelijkspel kwam niet zonder slag of stoot tot stand, want de ploeg uit Deventer leidde na 50 minuten met 0-3. Na de 1-3 door Mark Diemers stopte FC Utrecht-doelman Menno Heus een strafschop van Mijdrechter Lesley de Sa. "Dat was het cruciale moment in de wedstrijd", zegt Pronk op de website van FC Utrecht.
In de slotfase maakte Cedric Badjeck twee doelpunten, waarvan één uit een strafschop.