Dalto medekoploper na tweede zege

DRIEBERGEN RIJSENBURG/MAARSSEN - Dalto/BNApp.nl heeft ook de tweede wedstrijd in de Korfbal League gewonnen. Uit tegen LDODK won de Driebergse formatie met 26-24.
Dalto begon sterk aan de wedstrijd en stond al binnen zeven minuten met 6-3 voor. De Friesen kwamen echter terug, en vlak voor rust namen ze zelfs een 13-12 voorsprong. Via Jesper Oele en Jelle Steenbeen werd de ruststand toch nog 13-14 voor Dalto.
In de tweede helft bleef het gelijk opgaan, totdat LDODK met 18-17 voor kwam. Een tussensprint van Dalto leidde tot 18-21. Die voorsprong gaf de ploeg van Riko Kruit niet meer weg.
Barbara Brouwer was topscorer van Dalto, dat met vier uit twee medekoploper is in de Korfbal League.
Het Maarssense OVVO/De Kroon was in eigen hal kansloos tegen TOP. De ploeg uit Sassenheim won met 26-17. OVVO is daardoor na twee duels nog puntloos.