Ajax te sterk voor FC Utrecht

UTRECHT - FC Utrecht heeft in Amsterdam niet kunnen stunten tegen Ajax. De regerend landskampioen was de betere partij en won met een overtuigende 3-1.
Na twintig minuten stond Ajax al met 2-0 voor. Aan het einde van de eerste helft zorgde een doelpunt van Rubio Rubin voor wat hoop bij de Utrechtfans, maar toen El Ghazi na rust de 3-1 binnenschoot, leek het spel definitief gespeeld.
FC Utrecht speelde niet heel consequent. Er waren de nodige oplevingen, maar het spel zakte ook vaak weer terug.
De ploeg van trainer Rob Alflen staat elfde in de eredivisie. FC Utrecht heeft 20 punten uit zestien wedstrijden, net als nummer tien Willem II. De Tilburgers hebben alleen een beter doelsaldo.
FC Utrecht heeft nog een duel te gaan voor de winterstop. Volgende week zaterdag mag de ploeg op bezoek bij AZ.