Hercules boekt verrassende zege op JVC Cuijk

UTRECHT - Hercules heeft in de zondagtopklasse gewonnen van JVC Cuijk. De Utrechters hadden de punten hard nodig in de strijd tegen degradatie. Voor Cuijk was het de vijfde nederlaag op rij. Bij rust stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord.
In de eerste helft opende Hercules de score. Het doelpunt werd gemaakt door Okan Özcelik. Mark Fennebeumer bepaalde de ruststand op 1-1.
Het tweede bedrijf was voor de ploeg uit de Domstad. Roy Kelder bracht Hercules vlak na rust weer op een terechte voorsprong. Een paar minuten later tekende Özcelik zelfs voor de 1-3.
Hercules stijgt door de zege naar de elfde plaats, met 23 punten uit negentien duels.

Hercules-speler Roy Kelder maakte een belangrijke goal voor zijn ploeg.
Hercules-trainer Jan Oosterhuis praat na over het gewonnen duel tegen JVC Cuijk.