Spakenburg verspeelt dure punten

BUNSCHOTEN-SPAKENBURG/NIJKERK - Spakenburg heeft hele dure punten laten liggen in de strijd om het kampioenschap in de topklasse. De Blauwen uit Bunschoten-Spakenburg konden op gelijke hoogte komen met koploper Kozakken Boys, maar dat liet de ploeg na. Op eigen veld werd verloren van Sparta Nijkerk met 0-1
Sparta Nijkerk kwam in de 26ste minuut op voorsprong door geklungel in de verdediging van Spakenburg. Stefan Frederiksen zorgde voor de 0-1 ruststand.
In de tweede helft was Spakenburg veel beter dan de bezoekers. Een hoogtepunt was de omhaal van Kees Pier Tol die net geen treffer werd. De ploeg kwam, ondanks de vele kansen, niet tot een doelpunt en zo blijft het verschil met Kozakken Boys drie punten, maar de Werkendammers hebben een duel minder gespeeld.