DOVO wint, VVA'71 verspeelt punten

PROVINCIE UTRECHT - DOVO heeft de eerste thuisoverwinning van 2015 geboekt in de hoofdklasse A. De ploeg uit Veenendaal won met 4-0 van Bennekom. Serhat Koç was de uitblinker bij DOVO. Hij maakte twee doelpunten. Rik van der Eerden en invaller Jan Struijk zorgen voor de 4-0 eindstand.
VVA'71 heeft in het uitduel tegen DFS verzuimd om drie punten in te lopen op koploper ODIN'59. ODIN'59 ging met 0-3 onderuit tegen NSC. VVA'71 kwam niet verder dan een 0-0 gelijkspel. De Achterberges zakken twee plekken op de ranglijst omdat SteDoCo en Achilles Veen wel wonnen.
SteDoCo versloeg Montfoort met 2-4.
FC Breukelen boekte een belangrijke 1-0 zege op SDC Putten. Breukelen staat net boven de streep die aan het einde van het seizoen veroordeelt tot het spelen van promotie/degradatie-duels. Het gat met DFS, dat net onder de streep staat, is opgelopen tot drie punten.
Montfoort is hekkensluiter van de hoofdklasse A, VVA'71 is de nummer 4 met een achterstand van 4 punten op de koploper. DOVO is gestegen naar de zevende plek van de ranglijst.

DOVO-speler Serhat Koc in gesprek met verslaggever Arnold Schenk

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.