FC Utrecht zegt veertien contracten op

UTRECHT - FC Utrecht gaat de contracten van veertien spelers niet verlengen. Met vier spelers wordt in een later stadium nog gesproken over een eventuele verlenging van het contract. FC Utrecht heeft de opties in de aflopende contracten van Sean Klaiber, Gyrano Kerk en Nassir El Aissati wel gelicht, zij liggen nu tot de zomer van 2016 vast.
De clubleiding heeft de aflopende verbintenissen met Edouard Duplan, Tommy Oar, Jeroen Verhoeven en Michael Zullo formeel opgezegd. Met Zullo en Duplan wordt later nog wel gesproken over een mogelijke langere samenwerking. De opties in de aflopende contracten van Kai Heerings, Elroy Pappot en Kenny Teijsse worden door FC Utrecht niet gelicht. Huurling Danny Verbeek wordt niet overgenomen van Standard Luik. Huurlingen Sébastien Haller en Timo Letschert horen later of zij definitief mogen blijven. Eigenaar Frans van Seumeren gaf eerder tegenover RTV Utrecht al aan, dat Haller persoonlijk al rond is met de club.
Remco van Wingerden, Jordy van der Winden, Laurens van der Voort, Yemaro Hoogdorp, Mike Havekotte, Darren Rosheuvel en Myenty Abena uit Jong Utrecht krijgen geen contractverlenging. Met Abena en Rosheuvel is de club nog wel in gesprek over de toekomst.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.