DOVO houdt periodetitel in vizier

PROVINCIE UTRECHT - DOVO heeft DFS met 2-0 verslagen op sportpark 't Heerenland in Opsheusden. Het team van Hans Kraay Jr. is door deze overwinning zeker van lijfsbehoud in de hoofdklasse en mag nog dromen van de periodetitel.
Het duel begon voortvarend. Al na 7 minuten lag de bal achter de doelman van DFS. Het doelpunt werd kort daarna door de scheidsrechter afgekeurd vanwege buitenspel. De supporters moesten vervolgens een uur wachten voordat het eerste doelpunt van de wedstrijd viel. Mauro Peeters opende de score aan de kant voor DOVO. Serhat Koç verdubbelde de score voor de Veenendalers in de 90ste minuut.
VVA'71 lijkt afgehaakt voor de titel. De ploeg speelde uit gelijk tegen Putten met 1-1. Koploper SteDoCo won met 0-2 van Bennekom. VVA staat derde in de hoofdklasse A. Het gat met de koploper is 8 punten.
FC Breukelen kreeg in dezelfde klasse klop op bezoek bij Achilles Veen. De thuisploeg won met 6-1.
Montfoort wist ook niet te winnen. De ploeg verloor het uitduel tegen Jodan Boys met 2-1. Montfoort is voorlaatste, maar kan zich, met nog drie wedstrijden te spelen, veilig spelen.