Hercules zet belangrijke stap naar lijfsbehoud

UTRECHT - Hercules heeft in de thuiswedstrijd tegen EVV een belangrijke stap gezet richting lijfsbehoud in de topklasse. De Utrechtse ploeg won met 2-0.
Hercules stond aan het begin van de wedstrijd onder druk van de ploeg uit het Limburgse Echt. Toch was het Nathan Bijl die in de 12e minuut de 1-0 maakte in het voordeel van de Domstedelingen. Het was het eerste doelpunt van de speler dit seizoen. Het bleef lang spannend, maar in de tweede helft kreeg Hercules de stugge tegenstander op de knieën doordat Achraf Nemji voor de 2-0 zorgde. De ploeg van trainer Jan Oosterhuis kon daarna de wedstrijd rustig uitspelen.
Hercules heeft, met nog twee wedstrijden te spelen, 38 punten en is zo goed als veilig.

Hercules-verdediger Rob Rietveld praat na met verslaggever Bert Kous.
Hercules-trainer Jan Oosterhuis na afloop in gesprek met Bert Kous.