FC Utrecht wint eerste oefenduel van het seizoen

UTRECHT - FC Utrecht heeft de eerste oefenwedstrijd van het seizoen 2015/2016 gewonnen. Uit tegen SDC Putten werd het 0-4.
De nieuwe hoofdtrainer Erik ten Hag zat voor het eerst op de bank, evenals zijn assistent Jean-Paul de Jong. Zij zagen Yannick Cortie na 27 minuten de openingstreffer maken.
Na de pauze scoorde Leon de Kogel twee keer, één keer uit een penalty. Hij speelde vorig seizoen op huurbasis bij Almere City FC en kwam daar weinig aan spelen toe. Het laatste doelpunt werd gemaakt door Fernando Quesada.
Opstelling FC Utrecht eerste helft: Bednarek; Kum, Letschert, Klaiber, Cortie; Ramselaar, Diemers, Sarota; Barazite, Joosten, Haller.
Tweede helft: Bednarek; Van der Maarel, Letschert, De Lange, Rosheuvel; Janssen, Amrabat, Quesada; Kerk, De Kogel, Antwi.

Erik ten Hag in gesprek met Robert Claus.
Leon de Kogel in gesprek met Robert Claus.