GVVV verspeelt zege in slotfase

VEENENDAAL - GVVV is het nieuwe seizoen in de Topklasse begonnen met een gelijkspel. Op eigen veld kwamen De Blauwen niet verder dan een 1-1 eindstand tegen Katwijk. De Katwijkse goal viel uit een makkelijk gegeven strafschop in de slotfase.
In de achtste minuut kwam GVVV via het hoofd van Alisic op voorsprong. Na deze treffer zakten de spelers uit Veenendaal terug en lieten zij Katwijk het spel bepalen. Via een paar counters wist GVVV via Pilon een paar gevaarlijke momenten te creëren maar door een paar goede acties van doelman Koroglu bleef het slechts bij een 1-0 voorsprong voor GVVV.
Lange tijd bleef de 1-0 voorsprong voor GVVV staan tot Wouter Bonke in de 86e minuut een overtreding maakte in het strafschopgebied, waarna Robbert Susan van Katwijk de penalty benutte.