FC Utrecht speelt gelijk in Den Haag

UTRECHT - FC Utrecht heeft de lastige uitwedstrijd tegen ADO Den Haag met 1-1 gelijkgespeeld. De mannen van trainer Erik ten Hag speelden een prima eerste helft, maar konden het overwicht niet in doelpunten uitdrukken.
In de 28e minuut werd Nacer Barazite onderuit gehaald in het strafschopgebied door Thomas Kristensen en kreeg FC Utrecht een penalty. Sébastien Haller scoorde ook zijn derde strafschop dit seizoen en bracht zijn totaal daarmee op vier. Ook in de tweede helft had FC Utrecht de controle, maar bezweek onder de druk die ADO Den Haag het laatste kwartier uitoefende. In de 89e minuut verzuimde doelman Ruiter tijdig uit zijn doel te komen en profiteerde ADO-speler Mike Havenaar met een doeltreffende kopbal.
Na drie wedstrijden heeft FC Utrecht twee punten en staat het op de twaalfde plek op de ranglijst.