Bekerdroom JSV al na één ronde voorbij

NIEUWEGEIN - JSV Nieuwegein is er niet in geslaagd zich te plaatsen voor de tweede ronde van de KNVB beker. De 1e klasser ging woensdag op eigen veld 3-1 onderuit tegen topklasser HBS.
De Hagenaars stonden al na tien minuten met 2-0 voor. Eerst verdween een hoekschop van linksback Samoender rechtstreeks achter JSV-doelman Florie. Vijf minuten later schoot diezelfde Samoender van 17 meter een vrije trap in één keer binen.
Nog binnen het kwartier was JSV terug in de wedstrijd, via Barry Zwezerijnen. Halverwege de eerste helft keerde Pascal Florie een strafschop van HBS-aanvoerder De Geer.
In de tweede helft drong JSV meer aan, maar was het HBS-verdediger Koffeman die uit een vrije trap de 3-1 binnen kopte. "Een terechte zege", vond JSV-trainer Michael van den Berg. "Maar het wel jammer dat al hun doelpunten vielen uit standaardsituaties."