Zege voor gehavend IJsselmeervogels

BUNSCHOTEN-SPAKENBURG - IJsselmeervogels heeft een knappe zege geboekt bij Katwijk. Het werd 2-1 voor voetballers uit Bunschoten-Spakenburg.
Janic Makizodila opende na 23 minuten de score. Pas in de tweede helft volgde de gelijkmaker. Lang kon Katwijk niet genieten van het doelpunt, want al na twee minuten maakte Maikel de Harder de 1-2.
Katwijk was een sterke tegenstander, maar de punten waren voor IJsselmeervogels. De Katwijkers deden wel hun best, maar wisten hun kansen niet te benutten. Dat kwam mede dankzij het sterke optreden van IJsselmeervogels-keeper Raymon van Emmerik, die de geblesseerde Patrick Zonneveld verving.
Zonneveld was niet de enige afwezige bij IJsselmeervogels. Ook Brian Burgerhout, Gerson Sheotahul, Oktay Özturk en Nabil El Gourari zaten in de ziekenboeg.
IJsselmeervogels staat ongeslagen bovenaan in de topklasse zaterdag. De ploeg van trainer Frans Adelaar heeft 6 punten uit twee wedstrijden.