VIDEO-UPDATE: Spakenburg wint en blijft koploper

BUNSCHOTEN-SPAKENBURG - Spakenburg heeft het uitduel tegen Lisse met 3-2 gewonnen. Door deze overwinning blijft Spakenburg aan kop in de topklasse samen met Kozakken Boys.
Al binnen vier minuten stond de thuisploeg op een voorsprong door een doelpunt van Rik Vermeulen. Door een penalty, die door Kees Tol werd benut, stelde Spakenburg orde op zaken en de ploeg van trainer Jochem Twisker kwam nog voor rust met 2-1 voor. Niels Buijtenhuis verschalkte de doelman.
Na rust moest Spakenburg verder met tien man door een rode kaart. Ismo Vorstermans werd door de scheidsrechter van het veld gestuurd. Kees Tol scoorde zijn tweede van de wedstrijd en bracht het verschil op twee. Tom Zoontjes bracht de spanning weer terug in de wedstrijd, maar Lisse kwam te kort voor een gelijkspel.
Spakenburg heeft 17 punten uit acht wedstrijden.
Volgende week speelt Spakenburg thuis tegen ONS Boso Sneek.