VIDEO-UPDATE: IJsselmeervogels zakt verder weg

BUNSCHOTEN-SPAKENBURG - Op de Westmaat heeft IJsselmeervogels verloren van Scheveningen. De Vogels gingen met 2-1 onderuit.
Jim van Alst maakte in de blessuretijd een eigen doelpunt waardoor IJsselmeervogels verloor.
In de eerste helft ging het spel op en neer, maar er werd niet gescoord waardoor de stand in de rust nog 0-0 was. Pas in de slotfase ontvlamde de wedstrijd. Tim Peters in de 81e minuut schoot een lage voorzet achter Zonneveld en zette Schevening op 1-0. Nog geen minuut later zette Maikel de Harder de gelijkmaker op het scorebord. De Harder mocht dubbel juichen. Het doelpunt tegen Scheveningen was zijn 50e officiele doelpunt voor IJsselmeervogels. 'De Rooien' konden het gelijkspel alleen niet vasthouden en kregen in de blessuretijd nog een doelpunt tegen. Jim van Alst zorgde door een eigen doelpunt voor een nederlaag voor IJsselmeervogels.
Het was al de derde wedstrijd op rij die IJsselmeervogels niet weet te winnen.
IJsselmeervogels zakt naar de 7e plek van de topklasse en heeft 13 punten uit acht wedstrijden.