VIDEO UPDATE: Spakenburg wint geflatteerd van GVVV

BUNSCHOTEN-SPAKENBURG/VEENENDAAL - Spakenburg heeft in de topklasse een geflatteerde overwinning geboekt op GVVV. Op de Westmaat werd het maarliefst 5-1 voor de 'Blauwen'.
Na drie minuten ging het al mis voor de ploeg van John de Wolf. Niels Buijtenhuis zette de 1-0 op het scorebord. Dat was ook de ruststand. GVVV kwam op gelijke hoogte toen Dominique Scholten een voorzet van Rodny Hofman in eigen doel werkte.
Wat een spannende wedstrijd beloofde te worden, werd een monsterzege voor Spakenburg. Peter de Lange schoot Spakenburg op voorsprong tien minuten na de gelijkmaker. De net ingevallen Danny van den Meiracker maakte de 3-1 en de 4-1 in een tijdsbestek van twee minuten. Kees Tol pikte ook een doelpunt mee: 5-1.
Spakenburg blijft koploper in de topklasse. GVVV staat voorlaatste op doelsaldo, maar heeft net als hekkensluiter SteDoCo 9 punten.