AUDIO-UPDATE: GVVV haalt 'Opa' opnieuw terug

VEENENDAAL - Dennis van Meegdenburg keert opnieuw terug bij de A-selectie van topklasser GVVV. De 41-jarige aanvaller moet het gebrek aan schotkracht van de Veenendaalse club verhelpen. Ook moet hij het aanspeelpunt zijn in de spits van GVVV.
Van Meegdenburg stopte in de zomer van 2014, maar keerde vorig seizoen terug nadat Joey Snijders zwaar gewond raakte bij een auto-ongeluk. Nu moet hij het elftal uit het sportieve moeras trekken.
Van Meegdenburg trainde al één keer in de week mee met de selectie van John de Wolf. "Tijdens de afwerkoefeningen schiet hij de ene bal na de andere erin", zegt De Wolf. "Met zijn scorend vermogen zien we in Dennis een toegevoegde waarde voor het team. Hij straalt plezier uit en kan ons helpen om onze missie, bij de eerste zeven eindigen, te doen slagen. Leeftijd zegt mij niets. Dennis is nog altijd hartstikke fit "
Van Meegdenburg speelde vanaf 2008 210 wedstrijden in het eerste elftal, waarin hij 112 keer scoorde. Zaterdag is de spits inzetbaar in de competitiewedstrijd tegen DVS'33.

Dnnis van Meegdenburg licht toe waarom hij terugkeert

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.