VIDEO-UPDATE: Moeizame zege Spakenburg op RVVH

BUNSCHOTEN-SPAKENBURG - Spakenburg heeft zich na de nederlaag tegen IJsselmeervogels herpakt tegen laagvlieger RVVH. Op de blauwe zijde van De Westmaat won de ploeg van trainer Jochem Twisker met 5-2. Bij rust stond het 2-1.
RVVH kwam na 21 minuten op voorsprong door een goal van Roy Weber. Saillaint detail: Weber, normaliter rechtsback, speelde tegen Spakenburg in de spits. Nog voor rust was het Danny van den Meiracker die beide ploegen op gelijke hoogte bracht. Diezelfde Van den Meiracker bepaalde de ruststand op 2-1 en in de tweede helft scoorde Van den Meiracker opnieuw twee keer. De ploeg uit Ridderkerk bracht de spanning zelfs nog terug door de 3-2 binnen te schieten, maar Spakenburg sleepte de overwinning over de streep door nog twee keer te scoren. Tom Oostinjen maakte het vierde doelpunt en van den Meiracker benutte een gegeven penalty.
Spakenburg heeft 24 punten uit 13 wedstrijden en staat tweede in de topklasse.