Remise Sportlust'46 op bezoek bij Heinenoord

PROVINCIE UTRECHT - Het Woerdense Sportlust'46 heeft in de zaterdag hoofdklasse b niet kunnen winnen van directe concurrent Heinenoord. Bij Heinenoord bleef de hekkensluiter steken op een 1-1 gelijkspel.
Mitch van der Vlist bracht de Woerdenaren na zeventien minuten spelen in het eerste bedrijf op voorsprong, maar Heinenoord kwam nog voor rust op gelijk hoogte. In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren.
Door het gelijkspel blijft Sportlust'46 de hekkensluiter in de hoofdklasse b, met vier punten uit elf wedstrijden. Het verschil met de nummer dertien, Deltasport, blijft drie punten.
In de hoofdklasse A won DOVO thuis van ODIN'59 met 3-0. Eemdijk ging met 3-2 onderuit op bezoek bij NSC en SVL kreeg een pakslaag van Putten. Voor eigen publiek verloor de ploeg uit Langbroek met 5-2. Ook VVA'71 verloor. De Achterbergers moesten hun meerdere erkennen in Swift dat met 2-1 won.
DOVO is de nummer vijf van de hoofdklasse A. Eemdijk en SVL volgen als de nummers zes en tien. VVA'71 staat voorlaatste.

Sportlust'46-speler Mitch van der Vlist in gesprek met verslaggever Robert Claus