FC Utrecht verslaat Heracles met tien man

UTRECHT - FC Utrecht heeft knap gewonnen van Heracles. In de Galgenwaard werd het 4-2 voor de thuisploeg.
Het was een bijzondere wedstrijd voor FC Utrecht. Voor de wedstrijd werd David di Tommaso herdacht, die tien jaar geleden overleed. De aftrap werd symbolisch gedaan door de zoon van Di Tommaso.
Utrecht had geen beste eerste helft. De Domstedelingen hadden wel wat kansjes, maar de bal wilde er niet in. Heracles kwam op voorsprong, dankzij een treffer van Iliass Bel Hassani. Vlak voor rust werd Kevin Conboy van het veld gestuurd, nadat hij een tweede gele kaart had gekregen.
Na rust kwam er een heel ander FC Utrecht uit de kleedkamer. Nacer Barazite was de grote man die Utrecht weer hoop gaf. In de 60ste minuut maakte hij de gelijkmaker. Nog geen drie minuten later wist hij opnieuw te scoren.
Lang kon Utrecht niet van de voorsprong genieten. Oussama Tannane van Heracles trok de stand al snel weer gelijk. FC Utrecht liet het er niet bij zitten. In de 84ste minuut kopte Haller een voorzet van Barazite binnen. Drie minuten later scoorde Haller opnieuw, waardoor de hoop voor Heracles was vervlogen.
FC Utrecht heeft 19 punten uit veertien wedstrijden.