VIDEO-UPDATE: GVVV sluit bewogen jaar af met ruime zege

VEENENDAAL - Zaterdagtopklasser GVVV heeft een belangrijke zege geboekt op directe concurrent ONS Sneek. Op het eigen Sportpark Panhuis won GVVV de laatste competitiewedstrijd van dit jaar met 4-1.
ONS Sneek kwam in het eerste bedrijf op een 1-0 voorsprong door een treffer van Renco van Eeken. Nog geen minuut na die goal zette Olivier Pilon beide ploegen weer op gelijke hoogte middels een strafschop. Niet veel later kreeg GVVV opnieuw een strafschop toegekend en weer was het Pilon die scoorde. Martin van Eck zorgde voor een 3-1 ruststand.
Na rust had Sneek niets meer in te brengen; GVVV kreeg genoeg kansen om de score al snel verder uit te breiden. Het duurde echter tot de zestigste minuut totdat Roy Terschegget de vierde en laatste treffer binnenschoot.
GVVV stijgt door de zege naar de tiende plek en klimt zelfs over regiogenoot IJsselmeervogels heen in de stand.