VIDEO-UPDATE: Knappe zege GVVV tegen HHC Hardenberg

VEENENDAAL - GVVV heeft in eigenhuis gestunt tegen HHC Hardenberg. De Veenendaalse voetballers waren met 4-1 te sterk voor de nummer 4 van de topklasse.
In de achttiende minuut zette Olivier Pilon GVVV op voorsprong. De aanvaller scoorde na een afgeslagen hoekschop. Na rust was het wederom Pilon die het Hardenbergse doel trof. Hij kopte de bal in de 50ste minuut na een voorzet van Martin van Eck tegen de touwen.
Twee minuten later wist HHC wat terug te doen. Jan Hooiveld maakte de aansluitingstreffer. In de 65ste minuut haalde Roy Terschegget de spanning uit de wedstrijd. De aanvoerder van GVVV maakte de 3-1 na een voorzet van Pilon. Vijf minuten later besliste Martin van Eck de wedstrijd definitief; 4-1.
GVVV klimt door deze overwinning een plaats omhoog. De Veenendalers staan nu op de negende plaats met 22 punten uit 17 wedstrijden. Katwijk is sinds vandaag de nieuwe koploper in de topklasse met 35 punten uit 17 wedstrijden. Volgende week neemt GVVV het op tegen hekkensluiter SteDoCo.