Brouwer maakt rentree bij winnend GVVV

BUNSCHOTEN-SPAKENBURG/VEENENDAAL - GVVV heeft het oefenduel tegen FC Breukelen gewonnen. De ploeg uit de topklasse versloeg Breukelen, dat in de eerste klasse A speelt, met 2-1. Die stand was bij rust al bereikt door doelpunten van Roy Terschegget en Taoufik Adnane.
GVVV'er Simon Brouwer maakte zijn comeback nadat hij bijna vijf maanden aan de kant stond door een blessure.
Ook de buren van DOVO wonnen een vriendschappelijke wedstrijd. Voor eigen publiek wonnen de Veenendalers met 3-1 van ARC uit Alphen aan Den Rijn.
Na een half uur opende Serhat Koç de score. In de tweede helft maakte Jan Struijk de 2-0. ARC bracht de spanning terug door een doelpunt van Derek Prins, maar in de 87e minuut sleepte Remy Raterink de overwinning binnen.