De Merino's eenvoudig door in bekertoernooi

VEENENDAAL - De Merino's hebben zich op gemakkelijke wijze geplaatst voor de achtste finales van de districtbeker. In eigen huis versloeg de Veenendaalse club vierdeklasser Strandvogels met 4-0.
Na achttien minuten opende Anass Lahine de score. Twintig minuten later zorgde Jurrien van der Horst voor de 2-0 voorsprong op sportpark De Groene Velden. Nog geen twee minuten later bepaalde een eigen doelpunt van Strandvogels de ruststand op 3-0.
In de tweede helft wist Anass Lahine nogmaals het doel van de club uit het Noord-Hollandse Wervershoof te treffen en zorgde daarmee voor de eindstand: 4-0.
In de volgende ronde nemen De Merino's het op tegen de winnaar van het duel tussen Alkmaarsche Boys en Purmersteijn.