Minimale zege voor GVVV

VEENENDAAL - GVVV heeft een zwaarbevochten overwinning geboekt. Het uitduel tegen RVVH werd met 1-0 gewonnen.
GVVV kwam niet in het spel en speelde stroef. GVVV'er Olivier Pilon had de 1-0 kunnen maken, maar stuitte op de doelman. Met een 0-0 stand gingen de ploegen de kleedkamer in voor de rust.
In het tweede bedrijf kwam GVVV toch op voorsprong door een doelpunt van Danny de Leeuw in de 61e minuut. Olivier Pilon had nog enkele goede mogelijkheden op een verdubbeling van de score, maar de aanvaller kreeg de bal niet in het doel. Het bleef lang spannend in Ridderkerk, maar GVVV sleepte uiteindelijk de overwinning over de streep.
Na 20 wedstrijden heeft GVVV 28 punten en bezet de zevende plek van de topklasse. Volgende week neemt de ploeg van John de Wolf het op tegen nummer 11 Scheveningen.