Magreb'90 steeds dieper in de problemen

UTRECHT - Magreb'90 heeft het uitduel tegen TEC ruim verloren. In Tiel werd het 5-1 in het nadeel van de ploeg van Alami Ahannach.
Vlak voor rust wist Joel Sanaky de bal na een knappe aanval in het doel van Magreb te schieten. Niet veel later maakte Ismail Sardi de 1-1 en met die stand gingen de ploegen de rust in. Vlak na de gelijkmaker had Moussa Kalisse nog de mogelijkheid om Magreb op voorsprong te zetten, maar zijn poging werd gekeerd door de doelman van TEC.
Magreb kwam goed de kleedkamer uit maar wist niet te scoren. TEC daarentegen benutte bijna elke kans die ze kregen. Jip Bartels (twee keer), Kurtley de Windt en Daoud Bousbiba namen de Tielse treffers voor hun rekening.
Magreb wist uit de laatste zes duels slechts twee punten te pakken en staat mede hierdoor in de degradatiezone. Het bezet de 14de plaats op de ranglijst met 17 punten. Concurrent SWZ Sneek, de nummer vijftien, won zondag verrassend met 2-1 van nummer twee WKE. Zij staan nu gelijk met Magreb. Koploper is Koninklijke HFC met 36 punten uit 19 wedstrijden.