Verlies voor De Meern en Nieuw Utrecht

UTRECHT/DE MEERN - Hoofdklasser De Meern heeft op eigen veld verloren van RKAVV. De Utrechters gingen met 1-0 onderuit. Het doelpunt werd in de 82e minuut gemaakt door Robin Steffens.
De Meern had enkele kansen om te scoren, maar kreeg de bal niet in het doel van RKAVV. Nadat Steffens de gasten uit Leidschendam op 1-0 had gezet, leek twee minuten voor tijd Gökhan Yasar de gelijkmaker te maken. Zijn doelpunt werd afgekeurd vanwege buitenspel waardooor de Utrechtse ploeg alsnog verloor.
In dezelfde klasse ging ook Nieuw Utrecht onderuit. De uitwedstrijd tegen Quick werd met 3-0 verloren.
De Meern staat tiende in de hoofdklasse A met 17 punten uit zestien wedstrijden. Nieuw Utrecht staat twaalfde en heeft 10 punten uit zestien wedstrijden. De koploper is Westlandia met 45 punten uit hetzelfde aantal duels.