VIDEO-UPDATE: 'Opa' Van Meegdenburg helpt GVVV aan belangrijke zege

VEENENDAAL - GVVV heeft op sportpark Panhuis gewonnen van nummer elf Scheveningen. Het duel eindigde in een 3-0 overwinning voor de nummer zeven van de topklasse.
GVVV begon met Mourad Marbouh in de basis. De middenvelder kwam in de winterstop over van het failliete VVA'71. Het elftal van John de Wolf kwam in de eerste helft op voorsprong door een doelpunt van Olivier Pilon. Het was zijn twaalfde treffer dit seizoen.
In de tweede helft ging GVVV beter spelen dan ze voor de theepauze deden. Dit leidde de Veenendalers naar een 3-0 overwinning door twee treffers van 'Opa' Dennis van Meegdenburg.
GVVV heeft de zevende positie op de ranglijst verstevigd. Het heeft 31 punten uit 21 wedstrijden. Doordat nummer acht Capelle 1-1 gelijk heeft gespeeld tegen FC Lisse is het gat met die ploeg nu drie punten. Katwijk is koploper met 44 punten uit 21 wedstrijden.
Volgende week neemt de ploeg van John de Wolf het op tegen directe concurrent Barendrecht. Zij staan zesde op de ranglijst.