Opstappen Kraay jr. helpt DOVO niet

PROVINCIE UTRECHT - DOVO heeft in de uitwedstrijd tegen Sparta Nijkerk dure punten laten liggen. De Nijkerkers waren de Veenendalers in het hoofdklasseduel met 3-1 de baas.
DOVO verscheen in Nijkerk zonder Hans Kraay jr. als coach. De oud-profvoetballer besloot deze week op te stappen na onenigheid met het Veenendaalse bestuur. Het was Sparta, de nummer 7 op de ranglijst, dat in de eerste helft op voorsprong kwam door Ridouan Tabaouni.
In de tweede helft ging DOVO op zoek naar de gelijkmaker en dit lukte in de 57ste minuut toen Remy Raterink scoorde. Lang kon de ploeg van interim-coach Bert van Sas niet van de gelijkmaker genieten, want negen minuten later stond de 2-1 op het scorebord. Ruud de Jong zorgde voor de Nijkerkse voorsprong. In de extra tijd bepaalde Frank Tervoert de eindstand op 3-1.
DOVO bezet de vierde plaats op de ranglijst. Het heeft 25 punten uit 16 wedstrijden. Odin'59 is met 38 punten uit hetzelfde aantal wedstrijden koploper.