FC Utrecht mag weer naar Spangen

PROVINCIE UTRECHT - Voor het eerst sinds zes jaar speelt FC Utrecht volgend seizoen weer op Spangen. Sparta werd maandag kampioen van de Jupiler League en keert daarmee voor het eerst sinds het seizoen 2009/2010 terug op het hoogste niveau. De Rotterdammers verzekerden zich van de titel door een 3-1 zege op Jong Ajax.
Veel Utrechtse inbreng was er in de wedstrijd tussen Go Ahead Eagles en Volendam. Houtenaar Leon de Kogel en oud FC Utrecht-speler Kenny Teijsse scoorden voor Go Ahead. Een andere oud-Utrechter, Kevin van Kippersluis, was trefzeker voor Volendam. De Eagles wonnen met 3-2.
Voormalig IJsselmeervogels-spits Thomas Verheydt bezorgde MVV een 2-1 zege. In de derby tegen Fortuna Sittard maakte hij direct na rust het winnende doelpunt. Trainer Marinus Dijkhuizen uit De meern won met NAC met 4-1 van Telstar, Utrechter Harry van den Ham ging met FC Dordrecht met 3-1 onderuit bij Almere City.
FC Utrecht-huurling Gyrano Kerk scoorde één keer voor Helmopnd Sport, in de met 2-1 gewonnen wedstrijd tegen Achilles'29.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.