Magreb kan het op eigen kracht doen

UTRECHT - Magreb'90 kan zich zondag op eigen kracht plaatsen voor de 3e divisie. Als de Utrechters de verre uitwedstrijd in het Limburgse Echt tegen EVV winnen, is de ploeg zeker van plaatsing van deelname aan de 3e divisie. Bij verlies is het afhankelijk van het resultaat van het duel tussen Sneek Wit Zwart en OJC Rosmalen. Bij winst van OJC is Magreb sowieso veilig, als Sneek wint en Magreb verliest, moeten de Utrechters zich op 2e Pinksterdag tegen stadgenoot Hercules veilig spelen.
Bij Magreb ontbreekt de geschorste Emilio Sanseij. Marley Berkvens en Hassan Aanzi zijn terug. Hamza Hahdad is geblesseerd.
Eerder dit seizoen eindigde het duel tussen Magreb en UVV in Utrecht in een 1-1 gelijkspel. Scoren tegen EVV is al jaren een lastige klus. de ploeg staat weliswaar elfde, het incasseerde in 26 duels slechts 28 tegentreffers. Alleen koploper Lienden en nummer drie VVSB kregen minder doelpunten tegen. Daar staat tegenover dat EVV met 21 doelpunten de minst scorende ploeg van de topklasse is.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.