Doek valt voor hockeymannen SCHC

BILTHOVEN - De hockeymannen van SCHC zijn na een jaar in de hoofdklasse gedragradeerd naar de overgangsklasse. De tweede wedstrijd tegen Almere werd met 2-0 verloren en nadat het eerste duel met 2-1 door Almere was gewonnen is het doek voor de Bilthovenaren gevallen.
Almere kwam in de eerste helft op een 1-0 voorsprong. Kort na het doelpunt kreeg SCHC een strafcorner, maar de variant werd knap gestopt door de keeper. Hij kreeg de bal op zijn helm. Na rust moest SCHC minimaal twee keer scoren om niet te degraderen, maar de ploeg uit Bilthoven kreeg de bal niet in het doel. Vlak voor het einde van de wedstrijd gooiden de bezoekers uit Flevoland de wedstrijd in het slot door de 2-0 op het bord te zetten.