VIDEO-UPDATE: Magreb'90 wint districtsbeker

De winnende goal.
De winnende goal. © Geert Lommers
UTRECHT - Magreb'90 heeft de finale van de districtsbeker gewonnen ten koste van Swift. Na de reguliere speeltijd was de stand 2-2. In de verlenging trok Magreb aan het langste eind en dus namen de Utrechters de beker mee naar huis.
Jawad Bel Hassan zorgde binnen twee minuten al voor de 1-0 voorsprong voor de Utrechtse club. Hassan Aanzi vergrootte even later de score: 2-0. De overwinning leek eenvoudig naar de Utrechters te gaan maar vlak voor rust bracht Swift de spanning terug in de wedstrijd. Gerard van Wakeren zorgde vanuit een vrije bal voor de 2-1.
De tweede helft was een spannende strijd tussen de twee ploegen. Vlak voor tijd scoorde Hasse Bosboom namens Swift en dus moest er een verlenging aan te pas komen. Het leek op een strafschoppenserie af te stevenen maar in de laatste minuut van de verlenging scoorde Zakaria Amrani vanuit een vrije trap en bezorgde hiermee zijn club de districtsbeker.
De finale werd gespeeld in Mijdrecht op het complex van Argon.

Doelpuntenmaker Zakaria Amrani sprak na het laatste fluitsignaal met verslaggever Arnold Schenk
Assistent-trainer Azadine Harchaoui over de bekerwinst tegen verslaggever Arnold Schenk