Saestum blijft na grote nederlaag in derde klasse

PROVINCIE UTRECHT - De voetballers van Saestum hebben geen promotie naar de tweede klasse afgedwongen. De Zeistenaren gingen zondag met 5-3 onderuit tegen FC Abcoude.
Saestum keek al snel tegen een achterstand aan. Praeben Wolfgramm schoot de 1-0 binnen in de eerste vijf minuten van de wedstrijd namens Abcoude.
In de tweede helft breidde Abcoude de score uit via Magdy Ibrahi, Niek Remijn, Martijn Groen en Daryl Gerritsen naar 5-0. Tien minuten voor tijd maakte Saestum via Anass Akharouid de 5-1. Hiermee was het nog niet gedaan, want Sander Snoek zette vervolgens de 6-1 op zijn naam. Via Jeffrey van Maanen en Lhasse Hercules kwam Saestum tot een 6-3 eindstand.
In de heenwedstrijd was Abcoude met 1-0 te sterk. Abcoude gaat nu door naar de finale van de play-offs.