GVVV blameert zich in KNVB beker

VEENENDAAL - Het Veenendaalse GVVV is in de tweede voorronde van de KNVB uitgeschakeld. De 2e divisionist verloor met 5-2 van 3e divisionist Scheveningen.
GVVV begon goed aan de wedstrijd en kwam na een kwartier op 1-0 door Frank Tervoert. Scheveningen had voor rust weinig in te brengen, aar GVVV verzuimde de score uit de bouwen. Doelman Rijnvis, die in het bekertoernooi Johan Jansen mocht vervangen voorkwam ook nog een keer de gelijkmaker.
Na rust was GVVV bedroevend slecht. Binnen een half uur stond het 4-1 voor Scheveningen. Na de 5-1, tien minuten voor tijd, bepaalde invaller Patrick Heesakkers de eindstand op 5-2.

John de Wolf: "Gelukkig hebben we zaterdag al weer de kans om deze kater weg te spoelen"
Kevin Rijnvis: "Je kan zeggen dat het team me in de steek heeft gelaten, maar verliezen doe je als team en daar hoor ik ook bij."