Magreb'90 uitgeschakeld na spektakelstuk

UTRECHT - Magreb'90 is er niet in geslaagd de eerste hoofdronde van de KNVB beker te bereiken. De Utrechtse 3e divisionist verloor na strafschoppen van het Friese Harkemase Boys. Na 120 minuten voetballen was het 5-5.
Magreb kwam al in de eerste minuut op 1-0 door een treffer van Chibrani. Na de gelijkmaker van Harkemase Boys werd het 2-1 door Demirci. Vlak voor rust werd het 2-2.
Zes minuten voor tijd kwam Magreb dankzij de tweede treffer van Chibrani opnieuw op voorsprong, maar in de blessuretijd maakte Harkemase Boys 3-3 en werd het verlengen. Daarin kwam Magreb'90 met 5-3 achter, maar dankzij twee doelpunten in de laatste vijf minuten werd het 5-5 en moesten strafschoppen de beslissing brengen. De strafschoppenserie eindigde in 4-3 voor Harkemase Boys.