Jong FC Utrecht lijdt vierde nederlaag bij Jong PSV

UTRECHT - Jong FC Utrecht heeft haar vijfde wedstrijd in de Jupiler League verloren van Jong PSV. Op De Herdgang stond na 90 minuten 2-0 op het scorebord.
Pas in de tweede helft moest Jong FC Utrecht, dat het wegens privéomstandigheden moest doen zonder trainer Robin Pronk, buigen voor de leeftijdsgenoten van PSV. Twee minuten na rust zette Matthias Verreth de thuisploeg namelijk op voorsprong uit een hoekschop. De Utrechtse beloften hadden verder weinig in te brengen, waarna Jong PSV het duel een kwartier voor tijd besliste. Pablo Rosario schoot vanuit de rebound de 2-0 binnen.
Jong FC Utrecht is door het verlies de hekkensluiter in de Jupiler League. De beloften hebben nog maar één punt gehaald.
47' Matthias Verreth [1-0]
76' Pablo Rosario [2-0]

Jelle de Lange: "Voor rust waren we gelijkwaardig"
Rick van der Meer: "Het gat tussen de beloftencompetitie en de Jupiler League is erg groot"