AUDIO-UPDATE: Jong FC Utrecht kansloos bij VVV

UTRECHT - Jong FC Utrecht heeft de uitwedstrijd in de Jupiler League tegen VVV Venlo met 2-0 verloren. Bij rust leidden de Limburgers met 1-0, door een treffer van Seuntjes. Hunte maakte er na rust 2-0 van. Vlak voor het openingsdoelpunt keerde Utrecht-doelman Menno Heus nog een strafschop van Seuntjes.
Jong FC Utrecht had weinig in te brengen in De Koel. Voor rust kreeg VVV-doelman De Fockert geen enkel schot op doel. In de tweede helft waren de Utrechtse beloften iets dreigender, maar VVV bleef simpel overeind.
Jong FC Utrecht blijft 18e in de Jupiler League, met vijf punten uit acht duels. Alleen FC Dordrecht (drie uit zeven) en Achilles,20 (drie uit acht) staan lager.

PRONK

"We gingen erheen met een plan. We keken naar mogelijkheden waar we ze pijn konden doen", zei trainer Robin Pronk tegenover RTV Utrecht. Van het gekozen plan zag hij naar eigen zeggen te weinig terug in de wedstrijd.
Voor alle uitslagen uit de Jupiler League kunt u terecht op RTVUtrecht.nl/uitslagen.