IJsselmeervogels: Oppassen voor De Graaf

BUNSCHOTEN-SPAKENBURG - IJsselmeervogels gaat zaterdag op jacht naar de vierde zege op rij in de derde divisie. De Spakenburgse nummer vijf van de ranglijst gaat in Harderwijk op bezoek bij VVOG. Het is de 31e keer dat beide clubs in competitieverband tegenover elkaar staan. Van de voorgaande 30 ontmoetingen wonnen de Vogels er 16, VVOG won negen keer. In het laatste seizoen dat de twee clubs elkaar ontmoetten, 2006/2007, won IJsselmeervogels thuis met 4-0, en uit met 5-0.
Bij VVOG, dat vorig seizoen ten koste van DOVO promoveerde naar de derde divisie, zijn alle ogen gericht op Jeremy de Graaf. De spits, die ooit mislukte bij Spakenburg, maakte afgelopen weekend in de met 5-1 gewonnen tegen Quick Boys vier van de vijf doelpunten. Zijn seizoenstotaal staat na zeven duels op negen. Vorig jaar maakte hij 26 doelpunten voor VVOG.
IJsselmeervogels-trainer Sandor van der Heide kan beschikken over dezelfde selectie als de voorbije weken. Alleen de langdurig geblesseerden Maikel de Harder en Hanne Hagary ontbreken.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.