AUDIO-UPDATE: Bray loodst Kampong naar eerste zege

UTRECHT - De dames van Kampong hebben de eerste zege in dit hoofdklasseseizoen geboekt. De Britse spits Sophie Bray scoorde tegen hekkensluiter Pinoké twee keer de leidde daarmee een 3-0 zege in.
Kampong had de gehele wedstrijd het overwicht, maar wist het in de eerste helft nog niet om te zetten in een voorsprong. Drie strafcorners werden gemist. Pas in de tweede helft brak Bray de ban, met twee typische spitsengoals zette ze Kampong op een comfortabele voorsprong. Zeven minuten voor tijd zette Michelle Fillet via een strafbal de eindstand op het scorebord: 3-0.
Door de eerste seizoenszege staat Kampong nu achtste, met 5 punten uit vier wedstrijden. Zondag staat het tweede duel van dit weekend op het programma, dan is MOP de tegenstander in Vught.

Trainer Santi Freixa: "We willen competitief zijn in de Hoofdklasse"