Argon, Breukelen en Eemdijk onderuit

MIJDRECHT/VEENENDAAL - In de hoofdklasse A ging Argon op bezoek bij de zaterdagamateurs van Ajax. In Amsterdam stond het bij rust nog 1-1, maar de Mijdrechters hadden in de tweede helft geen reactie op het aanvalsspel van de rood-witten. Ajax liep daarin uit naar 4-1. Argon blijft daardoor steken op 8 punten uit zeven duels.
FC Breukelen moest zich in dezelfde competitie gewonnen geven aan directe concurrent Zwaluwen. In Breukelen waren de bezoekers met 1-0 te sterk. FC Breukelen blijft staan op 5 punten uit zes wedstrijden en staat daarmee in de onderste regionen van de hoofdklasse A.
Eemdijk reisde in de hoofdklasse B af naar Putten voor het treffen met hoogvlieger SDC Putten. Bij rust stonden de groenen uit Eemdijk met 1-0 achter en dat wisten zij niet recht te zetten. Sterker nog, Putten scoorde een tweede goal en trok de wedstrijd naar zich toe: 2-0. Eemdijk heeft na zeven duels 9 punten in de tas.
Voor alle uitslagen uit de hoofdklasse kunt u terecht op RTVUtrecht.nl/uitslagen.