ASWH kegelt Spakenburg uit de beker

BUNSCHOTEN-SPAKENBURG - Spakenburg is in de tweede ronde van de KNVB beker uitgeschakeld. De tweede divisionist verloor in eigen huis na verlenging met 3-2 van derde divisionist ASWH.
Spakenburg stond na een uur spelen met 0-2 achter, onder meer door een doelpunt van oud Spakenburger Peter de Lange. Na de 1-2 van Olivier Pilon, een kwartier voor tijd ging de thuisploeg op jacht naar de gelijkmaker. Die viel in de blessuretijd, via Danny van den Meiracker.
Vlak na het begin van de tweede helft van de verlenging kwam ASWH na een vrije trap en geblunder bij Spakenburg op 2-3. De Blauwen drongen nog wel aan, maar kwamen niet meer tot scoren.

Spakenburg-trainer Hans van de Haar: "Niet de start die ik me bij deze club had voorgesteld"
Ismo Vorstermans: "Een goede sfeer is afhankelijk van de resultaten"