Hoofdcoach en sponsor voor Quick

AMERSFOORT - Marco Wels wordt komend seizoen de nieuwe hoofdcoach van het eerste honkbalteam van Quick, dat uitkomt in de landelijke overgangsklasse, slechts één klasse onder de hoofdklasse. Dat doen ze vanaf nu onder de naam 'Cityside Apartments Quick', de nieuwe teamsponsor.
Met het vertrek van Rene de Vries, moest Quick na 4 jaar op zoek naar een nieuwe coach. Onder leiding van De Vries werd het team dit seizoen vierde. Komend seizoen hoopt de ploeg onder Wels opnieuw hoog te eindigen in de Overgangsklasse. Paul Berkel (assistent coach), Jos de Jong (pitching coach) en Jerrel Bernardus (hitting coach) maken de coachingsstaf compleet.
Wels heeft een mooie staat van dienst opgebouwd. "Ik ben al 20 jaar actief als coach in de honkbalwereld. Begonnen bij OVVO in de 2e klasse en uiteindelijk met Almere in de hoofdklasse uitgekomen. En dan nu Quick: de club barst van de ambitie, heeft een goede selectie en een mooi complex. Daar hoort een sportieve uitdaging bij en die zie ik." Aldus Wels op de website van de club.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.