Cox verlengt contract bij Kampong met twee jaar

UTRECHT - Trainer Alexander Cox heeft zijn aflopende contract bij hockeyclub Kampong met twee jaar verlengd. Cox is hierdoor tot de zomer van 2019 verbonden aan de Utrechtse hoofdklasser.
Momenteel is Cox bezig aan zijn vijfde seizoen als hoofdcoach van de Utrechtse hockeyclub. Zijn grootste succes met Kampong is het winnen van de Euro Hockey League in het seizoen 2015/2016. Onder leiding van Cox heeft Kampong zich elk seizoen geplaatst voor de play-offs om het landskampioenschap.
Op de website van Kampong zegt Cox blij te zijn met de contractverlenging. "Na vijf seizoenen verleng ik graag mijn contract met nog twee seizoenen bij Kampong. Het is een erkenning vanuit de vereniging voor de prestaties van de afgelopen jaren en de ambities voor de toekomst. De samenwerking met het team en met de vereniging is zeer prettig."

FACILITEITEN

"Daarnaast zorgt de komst van het nieuwe clubhuis en een nieuw hoofdveld voor fantastische tophockeyfaciliteiten. Dat zijn tevens goede voorwaarden om onze tophockeyambities te helpen realiseren: met Heren 1 spelen in de nationale top en meestrijden om de landstitel en de EHL-titel", aldus Cox die momenteel met Kampong de gedeelde vierde plaats bezet in de hoofdklasse.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.