Winst voor Hoogland, De Meern verliest

HOOGLAND/DE MEERN - Na zes wedstrijden zonder overwinning heeft Hoogland weer drie punten gepakt in de hoofdklasse A. Thuis tegen De Bataven werd er met 2-0 gewonnen.
Door de overwinning klimt Hoogland naar de negende plaats. Na veertien wedstrijden heeft de ploeg van trainer Raymond Prins 18 punten.
In dezelfde competitie is De Meern er niet in geslaagd te winnen. In de thuiswedstrijd tegen SDO verloor het met 3-1. Tot de zeventigste minuut leidde De Meern met 1-0. Maar in een tijdsbestek van één minuut draaide SDO de wedstrijd om. De bezoekers gingen met 2-1 aan de leiding. Een rode kaart voor De Meern maakte aan alle ilussies een einde. In de slotfase scoorde SDO ook nog de 3-1.
De Meern blijft één na laatste staan in de de hoofdklasse A. Het verschil met Dieze West, dat laatste staat is 5 punten. Het verschil met Heerenveen, dat een plaats boven De Meern staat is één punt.