Erik ten Hag houdt vast aan winnende elf

UTRECHT - FC Utrecht leeft op een rustige manier toe naar het duel tegen Heracles Almelo van aankomende zondag. Afgaande op de afsluitende vrijdagtraining start de ploeg van Erik ten Hag in de Galgenwaard met dezelfde elf als tegen ADO Den Haag afgelopen weekend.
Vorig seizoen kwamen de Almeloërs twee keer op bezoek in Utrecht. In de competitie was Utrecht in een spectaculaire wedstrijd met 4-2 te sterk, maar in de play-offs om Europees voetbal was het Heracles dat aan het langste eind trok door met 2-0 te winnen. Mocht Heracles drie punten mee naar Almelo nemen, dan komt het op een gelijk aantal punten met de FC.
Utrecht is bezig aan een sterke thuisreeks. Sinds de nederlaag op 16 september tegen FC Groningen is geen team er in geslaagd Utrecht in stadion Galgenwaard te verslaan. Heracles wist daarentegen pas één competitiewedstrijd buitenshuis te winnen dit seizoen.
Erik ten Hag kan met een bijna volledige selectie toe werken naar de wedstrijd tegen Heracles. Sean Klaiber, Robbin Ruiter, Jeff Hardeveld en Edson Braafheid ontbreken nog in de wedstrijdselectie, zij zijn allemaal nog geblesseerd.

Erik ten Hag: "Je moet de spelers erbij houden."
Giovanni Troupée: "De trainer is tevreden, dat moet ik zo houden."
Rico Strieder: "Ik ben niet degene die schittert"

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.